26 huhtikuuta, 2011

Pentu treffiä

Krisun ja Jackin pennut omistajineen treffasi pääsiäis sunnuntaina pieni muotoisen treenin merkeissä, harjoiteltiin vähän tokon alkeita ja näyttelytreeniä otettiin.












Kovasti olivat penskat kasvaneet ja hurjasti oppineet uusia hienoja asioita, ahkeria pennun omistajia :)

Täytyy sanoa että olemme todella ylpeitä niin teistä omistajat kuin niista pentupalleroisistakin, on aivan uskomatonta miten hienosti pienet jaksoivat keskittyä tekemiseen ja harjoituksiin, vaikka häiriötä oli ympärillä.

Meidän isot jannut Jack ja Bono piti kentän vieressä sellaisen konsertin kun eivät itse päässeet kentälle tekemään hommia, mutta ei se haitannut pentuja, eikä pentuja haitannut ohi menenevät jalankulkijat, pyöräilijät eikä ihmiset jotka pysähtyivät hetkeksi katselemaan koirien touhuja.

Ensin annettiin pentujen hiukan tutustua paikkaan ihan hihnassa ollen ja sen jälkeen kokeiltiin luoksetuloa miten se onnistuu häiriön alla.

Varmuudeksi laitettiin pennuille pitkä liina kiinni ettei pääse mitään ikävää käymään, niin paitsi Tuhti jäi ilman liinaa, mutta hmmmmm..eipä tuota liinaa olisi tarvinnut kukaan, niin hienosti luoksetulo onnistui :))














Juttelun lomassa pennut sai leikkien purkaa energiaansa ja me ihmiset kävimme läpi asioita jotka kenenkin mieltä askarruttivat.



Vähän harjoiteltiin näyttely käyttäytymistä ja seisotusta, kehässä liikkumista

























Leikki ja lapotauon jälkeen jatkettiin hetki tokoilun parissa, otettiin ihan perusasennon ja seuraamisen alkeitten treenausta, mallia meille näytti Teija ja Tuhti :)














Nopeasti pennut tajusivat idean miten ja missä kohtaa sitä nakkia tulee suuhun, hienosti menivät jokainen.






























Mukava oli katsella pentujen touhuja ja leikin riemua, kovasti siellä kokeiltiin kuka on kuka ja kyllä ne tyttöset Sidiä jonkin verran höykytti, mutta onneksi Sid on herrasmiehen alku eikä paljon välittänyt, antoi neitien äksveerata.. :)


















Kaikki hauska loppuu aikanaan ja niin piti nämäkin treffit päättää, eiköhän taas sopivan tilaisuuden tullen tavata.


Lisää kuvia löytyy galleriasta ;)


Kiitos mukavasta päivästä kaikille mukana olleille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti