19 marraskuuta, 2011

Tuhtin stadi kierros





Nyt kun Tuhti on juoksujen takia ollut hoidossa meillä niin päätettiin sitten lähteä tyttelin kanssa stadiin käymään.



Käynnin tarkoitus oli nähdä kuinka Tuhti suhtautuu uusiin ja outoihin asioihin ilman lauman tuomaa turvaa. Suureksi osaksi arkielämässä Tuhti ei paljon liiku ilman "henkivartija" Oden seuraa ja haluttiin tietää kuinka paljon Tuhtin rohkeudesta on Oden tuomaa turvaa ja samalla toki totuttaa tytteliä uusiin asioihin.





Tuhtin rohkeus on tosiaan Tuhtin rohkeutta ei sitä pelottanut liikkuminen oudoissa paikoissa, liukkailla alustoilla, junien ohi ovien avautuessa yhtäkkiä, liikenne ei kauhistuttanut ei ratikat eikä muut.







Ainoa mikä tuotti pientä pohdintaa oli sadevesikaivojen kannet ja oviritilät, niihin suhtauduttiin hyvin varovaisesti ja niitä sitten ihmeteltiin porukalla.

Niistäkin sitten kuitenkin mentii ettei ne sen suurempaa ongelmaa tuottanut.


Reissu aloitettiin rautatieasemalta, siellä on niin hyvä harjoitella kun siellä on jos vaikka mitä ääntä, lattiapintaa, rappusta ja kulkijaa.


Aseman jälkeen käytiin kadulla kävelemässä ja täytyihän sitä käydä eduskuntatalon portailla katselemassa, ei se Tuhtia haitannut vaikka muutaman portaan joutui kiipeämään ylös ja alas.











Mukava reissu ja ennen kaikkea reipas koiran alku. Hyvä Teija!!!

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti