10 joulukuuta, 2011

Outo pikku otus

Tuon pikkukaverin, siis Hulin sielunelämästä on kovin vaikea saada selvää. Toisaalta tuntuu olevan äärimmäisen rohkea, mutta sitten huomaakin että rohkeus karisee kun ei ole laumaa ympärillä :(

Oltiin eilen paulalla kyläilemässä ja siellä oli kyllä Hulin mielestä tosi pelottavaa, ei ollu muu porukka mukana ihan vaan yksin joutui olemaan, Bonohan siellä tietenkin on, mutta Bono ei tykkää Hulista ei nyt vihaakkaan vaan on välinpitämätön.

Sitten vielä joutui yksin odottamaan autossa kun ihmiset kävi kaupassa sehn oli sitten aivan hirveä kokemus pienelle koiralle.

Nyt alkaa sitten työnteko Hulin kanssa, paljon mennään ilman muuta porukkaa ja mitä erilaisempiin ja outoihin paikkoihin, kotonakin laitan isommat ulos ja Huli saa jäädä sisälle, toisinpäin en viitsi sitä tehdä , koska rakkaat ja vähemmän rakkaat naapurini eivöt taatusti halua kuunnella sitä konserttia minkä Hulin siellä yksin pitää.

Taas oli jompi kumpi isommista tehnyt tarpeet yöllä sisälle, laitan kyllä webbikameran päälle seuraaviksi öiksi että saan syyllisen kiinni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti