08 tammikuuta, 2012

Huli ja Jiri näyttelytreenit

Jiri oli Hulin kanssa tiibetinspanielit ry Helsingin alueyhdistyksen järjestämässä näyttely treenissä. Mieletön määrä tipsuja paikalla ja mikä kirjo erivärisiä, soopeleistakin oli vaikka kuinka monta värisävyä, erimallisia tipsuja, oli leveitä kuonoja, kapeita kuonoja pieniä päitä yhtään jättipäätä ei tosin ollut, oli muhkea turkkista, jopa liika turkikkaita, vähä turkkisia ja vaikka mitä...

Huli oli aivan onnesta sekaisin, näkihän se paljon lajitovereitaan ja tosi reipas kaveri se olikin häntä töttöröllä meni ja tutustui uusiin tyyppeihin, ei haitannut jos joku vähän ärähti, no ehkä ei tarvitsisi Hulin ihan aina ängetä jos ei toiset halua.

Hienosti se poika käyttäytyi siellä ei kiljunut eikä haukkunut oon tosi ylpeä pikku- Hulista.

Itse näyttely treeni oli hyvä, vetäjä ohjasi jokaista kivasti vaika porukkaa oli paljon, hän myös otti huomioon nämä nuoret harrastajat eikä ohittanut heitä tai väheksynyt heidän haluaan oppia siellä aikuisten joukossa.

Hienosti Jiri seisotti Hulin niin lattialla kuin pöydälläkin,toki Huli oli hiukan kiinnostunut muista koirista, mutta se on ihan normaalia toimintaa. Jahka tottuu..

Kotiläksyä tuli ja olen varma että tämä pari innokkaasti harjoitteleekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti