08 tammikuuta, 2012

Uusia kavereita ja treeniä

Eilen siis lauantaina mentiin koko porukalla näyttelytreeneihin, nämä treenit on lähteneet ihan omasta tarpeesta ja huvista, sijoitustyttelimme Tuhtin treenaaminen on ollut näissä pääasiana. Toki kaikki muutkin ovat siinä mukana päässeet tekemään milloin mitäkin jos ei näytelmää niin sitten tokoilua tai etsintää.

No nyt olemmekin saaneet kivasti uutta porukkaa mukaan treenaamaan ja eilen oli sitten isoja kamuja, leonbegin koiria oli useampi mukana, voi miten rauhallisia ja ihania ne olivat.

Huli hääri joukossa mukana eikä sitä pelottanut yhtään, aika sälli, yllätti mut täysin :). Samalla Huli löysi suuren rakkauden, aivan ihanan leo-nartun, jonka perässä Herra Huli Hulkkonen sitten viipotti aina kun oli mahdollista. Eipä siinä kauan kaverilla nokka tuhissut, kun jo yritti selkään kiivetä, pikkasen oli hupaisan näköistä :)

Itse näyttely treeni meni Jirillä ja Hulilla tosi hyvin. Hienosti Jiri sai Hulin esitettyä ja liike oli mukavan näköistä.

Treenin jälkeen päästimme vielä koirat irrottelemaan, isot kaverit olivat jo lähteneet, paikalla olikin oikeastaan oma porukka, Tuhti ja Teija ( heidät tosin lasken aika paljon omaan porukkaan) siis collikoita ja Huli tipsu.

Mukava treeni oli, kiitos kaikille paikalla olleille, erityis kiitos Teijalle lämpimästä kaakaosta se näytti maistuvan joka nassuun :)

Nähdään taas maanantaina!

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti